fbpx

Residentie Palais du Comte Jean

Home/Residentie Palais du Comte Jean
Residentie Palais du Comte Jean2019-08-16T14:03:51+00:00
[passster password="PCJBLA2902"]

Residentie Palais du Comte Jean

Hallo beste eigenaar of huurder! Hier vind je alle laatste nieuws terug betreffende jouw residentie. Heb je vragen of wil je ons iets melden? Neem dan contact op met ons: 050/415.333 - info@keppek.be

Bekijk hier alle documenten van jouw residentie

Heb je geen inloggegevens voor OpenSyndic? Als mede-eigenaar kreeg je van ons een éénmalige initialisatielink om je eigen, persoonlijk paswoord aan te maken. Je kreeg ook een log-in, die je in combinatie met je eigen gekozen paswoord kan gebruiken om in te loggen.

Paswoord of log-in vergeten? Je kan ze hier opnieuw instellen via OpenSyndic: Paswoord vergeten of log-in vergeten

augustus 2019

Probleem lift

augustus 7th, 2019|

Eind juli 2019 had ook de lift last van de hitte, waardoor het niet meer goed functioneerde. Het nodige werd meteen gedaan; er bleek een oververhitting te zijn in de machinekamer. Probleem was snel opgelost.

Naamkaarten bellen vernieuwd

augustus 6th, 2019|

We hebben recent alle naamkaartjes op de bellen vervangen voor een optimale zichtbaarheid. Het oogt nu ook veel netter als voordien. Wil je graag iets aan je naamkaartje wijzigen, gelieve het niet rechtstreeks op het naamkaart te doen maar ons hiervan inlichten. We zorgen dan voor een nieuw, aangepast kaartje voor je. (06/08/2019)

juli 2019

Hallo!

juli 24th, 2019|

Welkom op onze nieuwe klantenzone! Wij zullen je voortaan langs deze weg vaker op de hoogte houden van wat er voor jouw residentie specifiek gedaan wordt. Zo ben je altijd op de hoogte! Heb je vragen? Contacteer ons!

[/passster]
Go to Top