fbpx

Residentie Honfleur-Deauville

Home/Residentie Honfleur-Deauville
Residentie Honfleur-Deauville2019-08-16T14:02:22+00:00
[passster password="HONBLA3112"]

Residentie Honfleur-Deauville

Hallo beste eigenaar of huurder! Hier vind je alle laatste nieuws terug betreffende jouw residentie. Heb je vragen of wil je ons iets melden? Neem dan contact op met ons: 050/415.333 - info@keppek.be

Bekijk hier alle documenten van jouw residentie

Heb je geen inloggegevens voor OpenSyndic? Als mede-eigenaar kreeg je van ons een éénmalige initialisatielink om je eigen, persoonlijk paswoord aan te maken. Je kreeg ook een log-in, die je in combinatie met je eigen gekozen paswoord kan gebruiken om in te loggen.

Paswoord of log-in vergeten? Je kan ze hier opnieuw instellen via OpenSyndic: Paswoord vergeten of log-in vergeten

augustus 2019

Filters ventilatiesysteem

augustus 6th, 2019|

Wist je dat je best jaarlijks de filters van je ventilatiesysteem vervangt voor een optimale werking? Zeker indien er zich een zwarte cirkel vormt rond de ventilatiemonden in de living bijvoorbeeld. Een aantal bewoners van de residentie lieten reeds die van hen vervangen. Dit kan aan een prijs van € 50 excl. BTW per appartement uitgevoerd worden door de firma Select Building. Geef ons een seintje indien wij ook voor jou de firma mogen contacteren voor het vervangen van je filters. (06/08/2019)

 

Naamkaartjes zijn vernieuwd

augustus 6th, 2019|

We hebben recent alle naamkaartjes vervangen voor een optimale zichtbaarheid. Het oogt nu ook veel netter als voordien. Wil je graag iets aan je naamkaartje wijzigen, gelieve het niet rechtstreeks op het naamkaart te doen maar ons hiervan inlichten. We zorgen dan voor een nieuw, aangepast kaartje voor je. (06/08/2019)

Extra opvolging schoonmaak

augustus 6th, 2019|

Na verschillende klachten, hebben wij de schoonmaakploeg extra opgevolgd op 31/07/2019. De poetsploeg is nadien opnieuw komen poetsen en zorgde voor een veel beter resultaat.

juli 2019

Hallo!

juli 24th, 2019|

Welkom op onze nieuwe klantenzone! Wij zullen je voortaan langs deze weg vaker op de hoogte houden van wat er voor jouw residentie specifiek gedaan wordt. Zo ben je altijd op de hoogte! Heb je vragen? Contacteer ons!

[/passster]
Go to Top